Elgiganten transportskade

Transportskader | Elgiganten

Mulige løsninger kan være et nedslag i prisen, en ombytning eller en udbedring af skaden, afhængigt af skadens størrelse og omfang. Ofte er fragtskader …

Hvis produktet mod forventning skulle være blevet skadet, når du modtager det, hjælper vi dig. Fragtskader registrerer du her!

Kundeservice | Elgiganten

Har du brug for hjælp med dit produkt, reparation eller reservedele? Her finder du også vej til registrering af transportskader. Hjælp og support.

Har du brug for hjælp, eller søger du svar på et spørgsmål, så finder du telefonnummer til Kundeservice her. Elgiganten hjælper dig!

Levering – vi hjælper dig hele vejen | Elgiganten

Find alle de oplysninger, du har brug for om levering på denne side, og sørg for, at dit nye produkt ankommer sikkert.

Hjælp og support – Elgiganten

Hjælp og support | Elgiganten

Reparation og brugerhjælp · Reservedele · Status på din reparation. · Transportskader · Garanti, reklamation, servicevilkår · Returnering og ændring af ordre.

Er dit produkt holdt op med at virke? Her finder du oplysninger om vores serviceløsninger og produktsupport, garanti, returret og transportskader.

Fragtpriser | Elgiganten

Vi leverer desværre ikke varer til udlandet og ej heller Færøerne eller Grønland. Læs mere om transportskader. Læs mere om konceptet køb og prøv i 30 dage.

Når du køber et produkt i Elgiganten, kan du vælge mellem forskellige fragtalternativer. Læs mere her.

Forsikring: Sådan anmelder du en skade – Elgiganten

Forsikring: Sådan anmelder du en skade | Elgiganten

1. maj 2022 — Her får du information om, hvordan du anmelder en skade, når du er dækket af en forsikring gennem Elgiganten.

Her får du information om, hvordan du anmelder en skade, når du er dækket af en forsikring gennem Elgiganten.

Bortskaffelse af emballage – Elgiganten

Bortskaffelse af emballage | Elgiganten

Anbefaler å bestille med utpakking, for det var da de oppdaga at kombiskapet hadde transportskade. Fikk god hjelp fra transportkarene med å sende inn bilde …

Udpakning og bortskaffelse af emballage: Bliver du træt af at åbne kasser og skille dig af med alt pappet bagefter? Vi fikser det

Salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder – Elgiganten

Salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder | Elgiganten

Kunden kan ikke modregne i Elgigantens betalingskrav, og reklamation over forsinkelse, … Her finder du også vej til registrering af transportskader.

På denne side finder du information om salgs- og leveringsbetingelser ved køb på hjemmesiden Elgiganten.dk, for vores erhvervskunder med konto.

Elgiganten A/S Anmeldelser – Trustpilot

Hvor mange stjerner vil du give Elgiganten A/S? Slut dig til de 119.506 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller. | Læs 19.481-19.500 ud af …

Anmeldelser af Elgiganten A/S – Trustpilot

Hvor mange stjerner vil du give Elgiganten A/S? Slut dig til de 119.607 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Keywords: elgiganten transportskade